Om os

Tibetan Sand Art tager udgangspunkt i Chunju Namgyel Bhutia. 

 

Chunju har i over 20 år af sit liv, levet som tibetansk buddhistisk munk i templer i Indien, og bor nu i Danmark. Chunju har lavet sand mandala´er i over 10 år, og udover at have en unik viden omkring den tibetanske buddhisme, har han også arbejdet med, samt undervist andre, i kunsten at lave sand mandala´er. 

 

Da Chunju i 2010 valgte at forlade livet som munk, besluttede han at fortsætte sit arbejde med sand mandala´er. Han startede allerede i 2008, sammen med en ven, velgørenhedsorganisationen Medicine Buddha Trust i Chandigarh, Indien, som stadig eksisterer i dag. Her indsamlede han blandt andet penge til den daglige drift, hvor somatisk syge indere bor og får daglig støtte i forhold til deres sygdom. 

 

Da han i 2009 var i Danmark, i forbindelse med besøget af Hans Hellighed Dalai Lama, solgte han for første gang sine unikke permanente sand mandala´er. Under sit besøg erfarede han, at der var stor interesse for hans værker. 

 

Chunju og hans hustru Jannie, som han mødte under sit besøg i 2009, er begge involveret i arbejdet omkring det nyopstartede firma Tibetan Sand Art. Det er for begge utrolig vigtigt, at interesserede kan få et indblik i arbejdet bag sand kunsten, og sidder du med en idé til et personligt motiv, så kontakt os gerne.

 

Vi tager gerne imod ris og ros, og behandler alle henvendelser personligt.

 

Ved spørgsmål så kontakt os gerne.

 

De bedste hilsner

Chunju og Jannie